Op- en Overslag

Distributiecentrum

Ons moderne distributiecentrum ligt in Zwijndrecht, dicht bij de Rotterdamse haven en in het economische hart van de Randstad. Vlakbij de uitvalswegen naar het achterland. Met 5000m² bieden wij opslagmogelijkheden voor goederen van uiteenlopende aard.

Ons centrum is goed geïsoleerd, droog en vorstvrij, bewaakt en voorzien van alle veiligheidsinstallaties. Vanzelfsprekend zijn uw goederen tijdens de opslag en eventueel transport door ons verzekerd volgens de condities. Uw goederen zijn bij ons in veilige handen.

Wat wij voor u kunnen doen

Wij kunnen uw goederen ontvangen op elke mogelijke manier, als o.a. container, bigbags, trailer of koerier. Hierbij verzorgen wij het laden/lossen, palletiseren, stapelen en/of foliëren naar uw wensen. Manco’s en eventuele schades worden direct aan u gerapporteerd.

Daarnaast leveren wij nog aanvullende diensten (Value Added Logistics). Bewerkingen die een meerwaarde voor u en uw goederen opleveren. Denkt u maar aan het ompakken, etiketteren, voorraadbeheer en nog veel meer bewerkingen.

In ons centrum worden zendingen gegroepeerd tot complete ladingen. Direct na aankomst (overslag) of op afroep (opslag). Dat doen we zodanig dat uw goederen op route kunnen worden gedistribueerd. En ook het transport of de distributie kunnen wij als full-serviceverlener voor u regelen en/of uitvoeren.

Onze ambitie is uw externe logistieke afdeling te zijn. Wilt u een meedenkend team met maatwerk oplossingen voor uw logistiek? Neem dan contact met ons op!