Transport

In een snel veranderende wereld is transport meer dan uw goederen van A naar B brengen; Tijd, condities, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, representativiteit, kosten en milieu spelen een grote rol.

Wij hebben de ambitie uw partner zijn, uw externe logistieke afdeling. Een partner die met u meedenkt over creatieve en efficiënte transportoplossingen. Die de kwaliteit, service en betrouwbaarheid biedt die uw verwachtingen (en die van uw klanten) overtreft. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze chauffeurs, de logistieke medewerkers, ons wagenpark en het teamwork.

Wij bieden u een efficiënte en betrouwbare transportdienst. Dát stelt u in staat strakke afspraken te maken en na te komen. Neem contact met ons op als u meer wil weten.

Ons Team

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam; deskundig, ervaren en goed opgeleid. Kwaliteit staat of valt met mensen. Daarom zijn wij voortdurend bezig met de beste mensen aan ons te binden. Onze chauffeurs zijn uw visitekaartje bij uw klant. Klantvriendelijk, servicegericht, deskundig en betrouwbaar. Zo bent u zeker van een snel en veilig transport van uw goederen.

Onze logistieke medewerkers zijn erop gericht uw wensen zó uit te voeren dat uw verwachtingen worden overtroffen. Wij denken met u mee in alle aspecten die bij het transport komen kijken. De acceptatie en het plannen van uw order, het bewerken van uw goederen, het transport, het afleveren van uw goederen. Kortom, tijdens het hele logistieke traject krijgt u onze volledige ondersteuning en nemen wij u de zorgen uit handen.

Wagenpark

Door een gevarieerd en goed onderhouden wagenpark zijn wij breed inzetbaar en kunnen wij nationaal en internationaal opereren.

Wij rijden uitsluitend met merken die door de jaren heen hebben bewezen betrouwbaar te zijn.

Uitgangspunten

Wij hebben een aantal basisnormen die wij belangrijk vinden en die ons handelen bepalen.

  • Wij leveren kwaliteit.
  • Wij zorgen voor tevreden klanten.
  • Wij letten op veiligheid.
  • Wij volgen de CAO.
  • Wij denken aan het milieu.